Golfens dag


Välkomna till Golfens dag på Lundsbergs GK 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Lundsbergs GK kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Lundsbergs GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Storfors med omnejd att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Cafét kommer vara öppet och där finns det hamburgare, korv, fika, läsk mm till försäljning. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 11:00 – 15:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

 

Aktiviteter Golfens dag:

  • 11:00 Golfens dag öppnar

  • Prova-på-golf på vår trehåls kortbana med mjuka bollar (passar alla åldrar)

  • Fria bollar på vår Driving Range

  • Spela några hål på stora banan tillsammans med en medlem

  • Puttningsutmaning på övningsgreen

  • Tävlingar och lottförsäljning

  • Information om klubbens Grönt Kort-utbildning

Golfklubbor finns att låna som passar alla aktiviteter!

 

 

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Joakim Kristoffersson på golf@lundsbergsgk.com eller 070-567 79 02

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook och bjud in dina vänner och bekanta!

Varmt välkomna! 

Joakim Kristoffersson
Projektledare/Ordförande